Om Skanderborg Service

Skanderborg Service udlejning er leverandør af kvalitets service til fornuftige priser. Vores sortiment består af alt i service, borde, stole, duge, slushice til arrangementer som reception, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, firmafest, jubilæum, familiefest, møder, konferencer.

Hos Skanderborg Service udlejning gør vi alt at give vores kunder en god oplevelse og assistance hver gang. Det er vigtigt at kunderne føler sig trygge når servicet lejes hos os - for uden tryghed er det ikke muligt at få en god fest. Derfor er pålidelighed en vigtig faktor for Skanderborg Service udlejning og kunderne kan således trygt og roligt regne med de aftaler, der laves med os. Skanderborg Service udlejning har både privat- og erhvervskunder. Ingen kunde er for lille eller for stor og alle behandles med samme serviceniveau.

Vi har mange partnerskaber som gør at vi kan levere alt til festen. For eksempel kan vi være behjælpelig med bryllupskagen, dessertchokoladen, musikken, maden m.fl. til jeres fest. Alle vores partnerskaber kommer vores kunder til gode.

Skanderborg Service udlejning er ejet af Gastronome Lebeck som er leverandør af gastronomiske madoplevelser til festen. Derudover samarbejder Skanderborg Serviceudlejning med Restaurant Skovmøllen i Århus.

Skanderborg Service udlejnings hovedmarked er lokalområdet omkring Skanderborg, Århus, Ry og Horsens. Men det betyder ikke at vi ikke leverer til andre områder. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på serviceudlejning i hele Jylland og på Fyn.

Deres mening betyder meget for os, så De kan til enhver tid kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller ris/ros – mail, skriv eller ring til os.

Vi håber I får en god oplevelse ved at leje servicet hos os!